Studiereis 2018

"A Discovery in Oriental Chemistry"

 

De Studiereis 2018 neemt 22 studenten, zes commissieleden, die ook nog studeren, en twee wetenschappelijke begeleiders naar universiteiten, bedrijven en de cultuur van Zuid-Korea en Japan in de zomer van 2018 voor een hele maand. Het doel van deze reis is om studenten zich te kunnen laten oriënteren op de arbeidersmarkt na het behalen van hun diploma maar ook om plezier te hebben in landen waar je niet zo makkelijk komt. De 22 deelnemers doen allemaal casestudie werk om geld te verzamelen om mee te gaan maar ook om het educatieve aspect van de reis te waarborgen.

De commissie

 

Japie

 

De Studiereiscommissie 2018 organiseert deze studiereis voor studenten van de T.S.V. ‘Jan Pieter Minckelers’, ook wel genoemd ‘Japie’. Japie is de studievereniging van de faculteit Scheikundige Technologie aan de Technische Universiteit Eindhoven. De vereniging heeft veel verschillende commissies en studenten kunnen daardoor dus buitenschoolse kennis opdoen over het hosten van evenementen etc.. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om verschillende eendaagse activiteiten maar ook langere activiteiten zoals deze studiereis te leren organiseren. Elke twee jaar wordt er een studiereis van een maand lang georganiseerd door een andere commissie.

De hoofddoelen van Japie zijn:

 

• Het onderhouden van de kwaliteit van het onderwijs door bijvoorbeeld het doorgeven van feedback van studenten naar hun professors.

 

• Het geven van de kans aan studenten om zich alvast op de arbeidersmarkt na het behalen van hun diploma te oriënteren.

 

• Het organiseren van verschillende soorten leuke activiteiten waar studenten kunnen relaxen na het studeren.

Alleen in geval van nood:

Koreaans tel: +821027460451

Japans tel: onbekend

Change language

Studiereis 2018 - South Korea and Japan

 

A Discovery in Oriental Chemistry

MENU